Over mij

pf

Al vanaf de middelbare school was ik geïntrigeerd met het maken van designs en websites. Waar andere leeftijdgenootjes met spelletjes bezig waren, was ik bezig om uit te zoeken hoe ik een website kon maken. Ook hoe ik een illustratie programma kon gebruiken. Voor een goede basis hierin ben ik de opleiding interactieve vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht gaan volgen. Een 4 jarige opleiding met de focus op design en websites.

Na het Grafisch Lyceum Utrecht had ik behoefte aan meer verdieping in het vakgebied. Daarom heb ik de opleiding communication and multimedia design gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel zit ik in de afstudeerfase en richt ik mij op freelance opdrachten en samenwerkingen.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan bij mijn contactgegevens en stuur mij een email.

Diensten

Huisstijlen

Iedereen heeft unieke kwaliteiten en talenten die hem of haar bijzonder maakt. Niemand is het zelfde en ook jouw merk heeft iets dat zich onderscheid van de rest. Het is mijn taak om dit tot uitdrukking te brengen in een stijl die aansluit bij je profiel en wat je doelgroep inspireert. Ik ontwerp graag voor jou de visuele identiteit die laat zien waarom jij anders bent en je herkenbaar maakt voor jouw publiek.

Grafisch Design

De komst van het web heeft veel veranderd, maar er zijn van die momenten waarbij we nog steeds niet zonder een mooi stukje papier kunnen. Van visitekaartjes tot uitnodigingen , van brochures tot posters in de perfecte huisstijl. Ik help je graag bij het ontwerpen en bouwen van je grafische uitingen om jouw merk of bedrijf te versterken.

Websites

Net als met je huisstijl, is je website een mooie kans om het unieke karakter van jouw bedrijf te tonen. Of het nu gaat om een eenvoudige één-pagina website, uitgebreid blog of geavanceerde webshop, ik creëer doordachte lay-outs die doelgericht, consistent, responsive en vindbaar zijn, en laat ze succesvol tot leven komen met de juiste uitstraling.

Klanten

  • Splendeur Limousines
  • Time For Each Other
  • Omniderm
  • iService
  • MacTastic
  • Studievereniging MAD